TransPloiesti
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Chestionar

la data de Decembrie 21st 2011, 11:14 am
Dupa cum v-am promis, am luat nedumeririle/ intrebarile voastre si le-am pus intr-un chestionar. Astazi am fost la domnul Radu Popescu si l-am rugat sa ne raspunda. Domnul Popescu era ocupat, asa ca nu am insistat prea mult. I-am dat chestionarul si dumnealui a raspuns. Chestionarul a fost acesta:
                                                                                   Chestionar
TP:Domnule Radu Popescu, daca nu va suparati, avem cateva intrebari pentru dumneavoastra.Ba chiar am intemeiat un topic cu acest scop. Am selectat de pe forum cele mai frecvente si importante intrebari.
     I.Cand vor incepe lucrarile pentru calea de rulare a tramvaielor? Se vor reface ambele linii?
RP: "Lucrarile vor incepe in anul urmator, 2012."
TP: II.Dupa ce se vor termina lucrarile, veti aduce tramvaie noi? Mai veti pastra tramvaiele vechi? (referindu-ne la KT4D)
RP: "Da. Raman si KT4D-urile."
TP: III.Cu ocazia sarbatorilor, veti introduce “TRAMVAIUL DE CRACIUN”? Ar fi o mare bucurie adusa copilasilor, deoarece a devenit o traditie. Daca imi permiteti, sa spunem ca nu ati avea fonduri. Ati putea incepe o colaborare cu supermarket-urile Real, Carrefour sau Kaufland. Ori, puteti introduce “AUTOBUZUL DE CRACIUN/ MOSULUI”, sau “TROLEUL MOSULUI”
RP: "Se va introduce de pe data de 24 pana pe 27 decembrie."
TP: IV.Se discuta de o noua flota de autobuze, in jur de 50, care vor inlocui total parcul vechi(Ikarus 260, 280, ISUZU). Am inteles ca Mercedes a licitat pentru. Se va incepe colaborarea? Daca da, cand? Veti mai pastra si autobuzele vechi?
RP: "Poiectul se va demara in 2012. Mai multe detalii nu cunosc."
TP: V.Am inteles ca se va construi un muzeu R.A.T.P. in incinta garajului troleelor. Este adevarat? Daca da, ce vehicule vor fi expuse?
RP: "Inca lucram la acest proiect."
TP: Membrii forumului sunt dezamagiti de decizia luata de a casa FBW-urile. Stiu ca este un “caz inchis”, insa am dori sa stim daca se vor mai pastra cateva pentru traseu si pentru muzeu, bine-inteles dupa un RK serios, deoarece se pare ca NEOPLAN-urile nu prea fac fata, ele defectandu-se aproape la saptamana.
RP: "Da, se vor mai pastra 2 bucati pentru traseu.
TP: Se vor aduce piese pentru repararea V3A-ului?
RP: Da.
TP:Veti renumerota vehiculele?
RP: "...Este complicat"
TP=eu(TransPloiesti)
RP=Radu Popescu
Pe data de 23.12.2011 voi face o "plimbarica" la garajul si depourile R.A.T.P. Promit ca va aduc poze noi!


Ultima editare efectuata de catre Catalin.C in Septembrie 15th 2013, 10:42 pm, editata de 1 ori
avatar
PREZIOSO
Mesaje : 265
Data de inscriere : 13/07/2011
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Chestionar Empty Chestionar

la data de Decembrie 21st 2011, 10:45 pm
As veni si eu daca nu te deranjeaza in vizita
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Chestionar

la data de Decembrie 22nd 2011, 9:51 am
Daca vrei, poti veni, insa eu am facut cerere pentru accesul in depouri/garaj si stiu ca doar 2 persoane pot intra pe o cerere. Insa, incercam. Sa nu uiti sa iti aduci buletinul si aparatul de fotografiat.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Re: Chestionar

la data de Decembrie 22nd 2011, 9:53 am
Oricum, daca ai buletinul cred ca te lasa...ca doar nu musti din vehicule! Pe mine nu ma lasau atunci pentru ca nu aveam cererea aprobata de domnul Popescu.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Chestionar luni, 09.07.2012

la data de Iulie 9th 2012, 12:02 pm
Am avut onoarea de a discuta cu domnul Ion Micu. Sper ca acum aveti raspuns la cateva intrebari. Voi face double-post la fiecare dintre topicurile care se regasesc in intebarile de mai jos:

1. ADUCEREA A 50 DE AUTOBUZE NOI
-ce marca vor avea? -cand se vor aduce? -ce dotari vor avea?
Raspuns: S-a facut un alt caiet de sarcini, initial fiind 10 firme participante. Solaris este cel care se apropie de cerintele noastre, insa nu se stie.

2.LUCRARILE PENTRU MODERNIZAREA CAII DE RULARE A TRASEELOR 101 SI 102
-cand vor incepe? -se vor aduce tramvaie noi? -ce se va intampla cu cele vechi? vor fi modernizate?
Raspuns: Asteptam decat sa se dea verdictul. Impotriva zvonurilor, se vor reabilita ambele linii de tramvai, 101 si 102, prima parte fiind de la Mc Donalds la Gara de Vest, pentru a putea tine vatmanii.Lucrarile vor incepe in 2013 si se vor termina in 2014. Iar in legatura cu tramvaiele, se vor cumpara 20 tramvaie (posibil Bombardier pentru ca se apropie de cerintele noastre) si se vor moderniza sau li se va face RK la 10 tramvaie Tatra, posibil ca un tramvai sa fie dus in una dintre fabricile din Germania, Polonia ori Ungaria pentru a-l moderniza, iar noi sa le refacem pe celelalte la fel.

3. CE SE INTAMPLA CU TROLEIBUZELE FBW 91GTS ?
-de cativa ani stau de geaba, desi multe erau functionale; s-au incercat vanzarea lor, insa nu s-a rezolvat nimic; se vor casa? -se vor pastra macar cateva pentru traseu? daca da, se vor moderniza? daca nu, de ce?
Raspuns: Si-au scos banii. Dorim sa le vindem inca "pe roti" , insa daca nu se poate vor ajunge fier vechi...

4. MUZEU R.A.T.P.
-se va incepe lucrarile in depoul troleibuzelor? daca da, cand?
Raspuns: Ma mai gandesc daca se va construi muzeul; din moment ce nu avem vehiculele din intreaga istorie, nu cred ca ar mai trebui sa il construim.

5. TRAMVAI V3A
-se pare ca a mai trecut un an, iar V3A-ul nu este scos pe linie nici macar de zile importante... nici acum nu s-au adus piese? Dupa modernizarea caii de rulare, presupun ca va putea circua.
Raspuns: Avem 2 probleme: una cu linia iar cealalta cu tramvaiul. Tatrele s-au acomodat, insa V3A-ul nu... In plus, trebuie sa cumparam 16 bandaje... Si aici ne mai gandim: ori il pastram, ori il casam. Depinde

6. ACESTE TRAMVAIE ARATA ORIBIL!
.-#078,#087,#095,#096,#099,#104-care parca a fost facu in bataie de joc- arata dezamagitor pentru o regie importanta precum cea din Ploiesti; ce se intampla cu ele? Atunci cand se decolanteaza, nu se vopsesc? Sau nu li se aplica vreun strat special ca acesta sa nu mai arate oribil dupa decolantare ?
Raspuns: Intr-adevar, nici mie nu-mi plac reclamele... Avem un proiect prin care vrem sa mai construim o vopsitorie cu ajutorul partenerilor, astefl incat sa nu se mai astepte atat de mult pana sa fie vopsite.

7. TRAMVAIE DE EPOCA
-care mai este starea loc actuala? dar cel din centru si din zona Mihai Viteazul? Cel din zona Mihai Viteazul nici macar geamuri nu mai are, in schimb are un covor interesant format din coji de seminte si doze ori chiar plin de oameni ai strazii. Ar trebui ca acest tramvai sa fie readus la depou, apoi cand se va face muzeul sa fie dus acolo.
Raspuns: Inainte de mine era avantajos, acum...

8.AUTOBUZELE IKARUS PE GPL
-multe dintre acestea stau la gard; ce se intampla cu ele, avand in vedere ca putine circula, iar prin proiectul CIVITAS s-au cheltuit multi bani?
Raspuns: In fiecare zi, 110 autobuze circula, dintre care 50 MAN, 50 BMC, restul de 10 fiind ISUZU. In timpul orelor de varf, adaugam Ikarus-urile cu GPL pe 1, 2, 30, iar celelalte pe 5, 104, curse spre UZTEL.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Re: Chestionar

la data de Noiembrie 22nd 2012, 11:27 pm
M-am gandit sa formulez si un chestionar pentru maine. Scrieti aici intrebarile / nedumeririle voastre
Euronight
Euronight
Mesaje : 116
Data de inscriere : 29/08/2012
Varsta : 29
Localizare : Municipiul Ploiesti

Chestionar Empty Re: Chestionar

la data de Noiembrie 23rd 2012, 1:09 am
1 -Au de gand sa achizitioneze in viitor autobuze articulate?
2-Calea de rulare a fostului traseu 104 ( tramvai) care acum este in conservare ce soarta are?
3-Daca au de gand sa achizitioneze tramvaie de ce nu SIEMENS ?
4-Au de gand sa extinda reteaua de tramvai in Ploiesti?
5- Ce se mai aude de V3A ?
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Re: Chestionar

la data de Decembrie 19th 2012, 12:24 pm
Astazi am fost la domnul Ion Micu, da, intr-adevar, un domn Dumnealui mi-a semnat imediat cererea si mi-a raspuns si la chestionar, nu ca ... Dar sa trecem peste Deoarece m-am grabit, am lasat chestionarul vechi si am mai pus o singura intrebare legata de trolee, uitand astfel de PESA
TP: Reabilitarea caii de rulare a liniilor de tramvai 101, respectiv 102. Toate actele au fost semnate, insa ce lucru franeaza demararea lucrarilor?
IM: Lucrarile vor incepe din luna iunie 2013.

TP: Achizitionarea a 50 de vehicule noi. Totodata cu programul de reabilitare a liniilor se intentiona si achizitionarea a 50 de vehicule noi. Acum o luna a aparut cu ajutorul unui post de televiziune locala ideea cumpararii a 10 vehicule noi.
IM: Mai degraba vom achizitiona 10 vehicule.
TP: Stiti cumva ce marca vor fi? Ar fi o idee buna achizitionarea a 10 MAN, avand in vedere cat de trainice sunt.
IM: Depinde acum de ce firme vor participa.

TP: Troleibuzele FBW. Recent s-a inceput casarea a doua troleibuze FBW, #5212 si #5214. Acum ceva vreme se dorea pastrarea a 10 vehicule avand in vedere sensibilitatea troleelor NEOPLAN. Se vor pastra pana la urma cele 10 bucati?
IM: Vom pastra 10 bucati.

TP: Autobuzele MAN. #3068 impreuna cu #3071 au primit scaune de FBW. Se cunoaste faptul ca #3068 a reprezentat, pentru o scurta perioada de timp, donor de piese. Cum s-a ajuns la aceasta idee, de a lua piese de pe FBW si sa fie puse pe aceste autobuze?
IM: Scaunele de MAN costa enorm de mult. Am incercat sa le producem noi. Acum ca au trecut prin RK, cele doua au primit scaune de FBW. Eu cred ca arata destul de bine.

TP: Firmele / Tabelele electronice ale autobuzelor MAN. De ce nu se achizitioneaza firme noi precum in cazul lui #3046?
IM: Dupa ce vor fi trecute prin RK, vor primi si firme noi.

TP: Troleele Neoplan. Cu ceva timp in urma, R.A.T.P.-ul a publicat pe un site faptul ca se doreste achizitionarea a mai multor piese pentru N6121. Ieri am fost informat ca pe langa #5914, #800, #801 si prototipul, a fost luata decizia ca si #5904 sa devina donor pentru o scurta perioada, pentru a putea repara troleele #5901 si #5913.
IM: Licitatia a fost publicata prea tarziu. Cand piesele vor fi achizitionate, pana si #800 si #801 vor circula.
avatar
Adrian.B
Vizitator

Chestionar Empty Re: Chestionar

la data de Decembrie 19th 2012, 5:39 pm
#801 ? :))
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Re: Chestionar

la data de Decembrie 19th 2012, 6:14 pm
Da Probabil ca l-ar completa si descompleta de 2 ori pe prototip decat sa il faca pe 801...
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty CHESTIONAR R.A.T.P. PLOIESTI - 18.03.2013

la data de Martie 18th 2013, 11:49 am
Astazi am fost la domnul Ion Micu, care a fost amabil de fiecare data ( ii multumesc inca o data pe aceasta cale). Sper sa va placa:

CHESTIONAR R.A.T.P. PLOIESTI
1. Achizitionarea noului lot de autobuze
a) Cand se va desfasura licitatia?
IM: In doua luni.
b) Ce calitati trebuie sa aiba noile vehicule?
IM: LF, AC, trapa pentru cei cu dizabilitati, sistem de informare, tabele.

2. Reabilitarea liniei de tramvai
a) Cand vor incepe lucrarile?
IM: La sfarsitul lunii aprilie desfasuram licitatia astfel incat in jurul lunii iunie sa incepem lucrarile .
b) Va dura 4 ani?
IM: Nu, va dura 2 ani.
c) Aceasta reabilitare include si modernizarea statiilor?
IM: Da.

3. Troleele FBW
a) 10 dintre aceste trolee vor circula din nou pe strazile Ploiestiului; vor fi modernizate?
IM: Vor trece prin reparatii, cosmetizari.
b) Vor avea parte de o alta schema de vopsire?
IM: Nu.

4. Troleele NEOPLAN
a) Cate trolee sunt defecte in momentul de fata?
IM: 3
b) De ce nu au fost livrate piesele pana acum?
IM: Licitatia a fost inceputa in octombrie-noiembrie, fiind aduse in jur de 70% din piese.
c) Ce se va intampla cu ele pe viitor?
IM: Noi incercam sa "tragem" de ele macar 10 ani, avand in vedere facilitatile acestora.

5. Achizitionarea noului lot de tramvaie
a) Ce marca vor fi? Initial se dorea PESA, acum municipalitatea inclina catre ImperiO, ba chiar primarul a promis ca va achizitiona unul pentru Regie.
IM: Da, odata cu reabilitarea liniilor, vom incerca sa achizitionam un lot de 15-20 de tramvaie noi, restul de 10 fiind Tatrele modernizate.

7. Tramvaiul Loohner
a) Ce se va intampla cu el? Vagonul motor mai functioneaza?
IM: Este conservat in depou. Nu, nu mai functioneaza.

8. Tramvaiul V3A
a) Dupa reabilitarea liniilor, ar fi indicat sa se achizitioneze setul de bandaje pentru batranul V3A; noi credem ca ar merita deoarece s-a dovedit un tramvai fiabil in tot acest timp, neavand probleme majore.
IM: Vom incerca sa achizitionam bandajele respective, avand in vedere costul lor. Vom incerca sa il transformam inapoi in "Tramvaiul Copiilor"
b) Va avea parte de revopsire?
IM: Nu.

9. Autobuzele Ikarus
a) Cate autobuze mai circula?
IM: Din 120 de autobuze initial, doar 60 mai circula, alte 5 fiind destinate casarii.
b) Ce se intampla cu cele pe GPL? Avand in vedere ca odata cu implementarea sistemului de GPL au avut parte si de un RK, respectiv modernizare, acestea au cazut pe capete.
IM: In total, sunt 30 cu GPL; avem 10 autobuze in conservare; sa vedem daca le vom pune in circulatie in timpul reabilitarii.

10. Autobuzele MAN
a) Se intentioneaza achizitionarea unor tabele pentru autobuzele cu firmele arse? Aici referindu-ma mai ales la SL222.
IM: Da, majoritatea vor intra la RK, avand in vedere ca au 13 ani 222-urile, respectiv 11 celelalte.

11. Muzeu
a) Se va mai construi muzeul?
IM: Nu. Daca vroiam sa construim muzeul, trebuia sa incepem de la V3A, Aro s.a.m.d.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Re: Chestionar

la data de Septembrie 13th 2013, 9:02 pm
Daca aveti idei, nu ezitati sa le scrieti. Saptamana viitoare, dupa cum stiti, voi face o vizita Societatii. De asemenea, mi-ar placea sa va aud nemultumirile, nedumeririle precum si intrebari legate de noua conducere.
Astept mesajele voastre. Eu inclin sa cred ca miercuri voi ajunge acolo.
avatar
Adrian.B
Vizitator

Chestionar Empty Re: Chestionar

la data de Decembrie 12th 2013, 10:41 pm
Am si eu cateva intrebari care daca nu reusesc sa le transmit personal, sa le transmit prin Catalin domnului Director :

1. Cand incepe reabilitarea tronsonului Judetean - Int. Nord ?

2. De ce nu se strang fonduri pentru refacerea vagonului #051 ?

3. Se mai intampla ceva cu cele 15 troleibuze FBW ? Dar cu cele 2 troleibuze 'scurte' ?

4. Cand vom vedea pe troleibuze reclame ?

5. Vor mai fi reparate cele doua troleibuze, 5914 si 5919 ?

6. Se va rezolva problema troleibuzelor care scot un sunet nesatisfacator (ex. 5905, 5906, 5915, 5918, 5920..) ?

7. Se vor mai aduce cele 15 autobuze ?  

8. Daca da, se mai pastreaza cele 2 UDM si Ikarus-urile care sunt mai slabe ?

9. Pe Isuzu de ce nu se mai pun reclame ?
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Re: Chestionar

la data de Decembrie 16th 2013, 7:36 am
Iți pot răspunde eu deja la multe dintre ele:

În martie.

Nu se pot strange.

Uită-te la chestionarul vechi şi vei primi acelaşi răspuns.

Nu ştiu

" Probleme cu piesele "

Da, odată cu câştigarea licitației.

Probabil câteva Ik care au trecut prin acea " modernizare " plus instalația de GPL.

Nu ştiu.

Am fost de-atatea ori încât pot deduce răspunsurile. Cànd voi ajunge, voi întreba şi despre aceste aspecte.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Chestionar Empty Interviu cu dl. Micu Ion - director tehnic

la data de Decembrie 23rd 2015, 8:22 pm
Întrucât dl. Iancovici Virgiliu nu a putut fi la birou ( primind invitație din partea dumnealui și a doamnei director de exploatare Enescu Ionelia ), am fost împreună cu @Adrian.B la dl. Ion Micu, un domn în adevăratul sens al cuvântului, fiind amabil și deschis, ca de fiecare dată. I-am prezentat portofoliul nostru pe care trebuia să i-l prezentăm dl. dir. general. A fost încântat de proiectele noastre și am purtat discuții libere pe anumite subiecte. Așadar, acesta este chestionarul:
TP: TransPloiești / IM: Ion Micu

TP: Muzeul de vehicule TCE (link aici: http://www.transploiesti.ro/t72-sc-tce-ploiesti-sa-muzeu-virtual )
IM: Noi încă avem vehiculele, încă. Din păcate, nu avem condițiile necesare pentru a le putea conserva corespunzător.

TP: Reabilitarea vagonului #051. Ce se va întâmpla cu el? Este peste Tatre din mai multe puncte de vedere, printre care vârsta și capacitatea de transport.
Chestionar Dscn1210
IM: Vom vedea ce fonduri pot fi acordate pentru repararea lui. Acesta are nevoie de bandaje, precum și o cosmetizare.Din câte am înțeles, poate rula pe noua linie.

TP: Revista TransPloiești / TCE Magazine (link aici: http://www.transploiesti.ro/t336-revista-transploiesti )
IM: Foarte interesant, am avut și noi înainte. (moment în care nouă ne-a picat fața )

TP: Îmbunătățirea serviciului de comunicare cu clienții (călătorii) prin intermediul nostru
IM: Într-adevăr, aici TCE trebuie să lucreze la acest capitol.

TP: Reînființarea traseului 403
IM: Nu știu ce s-a întâmplat cu el.

TP: Aducerea liniei 102 la traseul inițial (Sp. Județean - Cramele Halewood - Complex Meșteșugăresc - ruta cunoscută)
IM: Am discutat acest lucru și va fi pus în aplicare. (probabil de la începutul anului / odată ce va fi dat drumul tramvaielor)

TP: Revenirea traseelor 35 și 35B la Hale Coreco (stația „Griviței” este mult prea apropiată de „Palatul Culturii”, iar șoferii sunt nevoiți „să taie” 2 benzi pentru a se putea încadra corespunzător)
IM: Este o problemă pe care mai mulți mi-au comunicat-o, vom vedea când îl vom repune pe traseul de bază.

TP: Scurtarea traseului 1 ( link aici: http://www.transploiesti.ro/t349-optimizarea-traseelor#6456  )
IM: Să vedem cât va mai merge până la Astra.

TP: Refolosirea tabelelor și a coșurilor de gunoi ale troleelor FBW pe tramvaie
Chestionar Untitl10
IM: Am utilizat o parte din scaunele FBW pentru autobuzele MAN. Ideea este foarte bună.

TP: Dezvoltarea sistemului de afișare al traseelor și al orarelor în stații și vehicule. (poza 1) Instalarea unor afișe în interior vehiculelor (poza 2)
Poza 1:
Chestionar Panou_10

Poza 2:
Chestionar Fiyd_110

IM: O idee simplă dar greu de aplicat. (prefer să nu spun aici tot din respect pentru dumnealui)

TP: Funcționarea butoanelor ce comandă oprirea și a tabelelor electronice interioare, precum și a sistemului VOX. Exemplu la link-ul următor: http://www.transploiesti.ro/t306-idei-planuri-propuneri#4393
IM: Ideea este foarte bună. Referitor la trolee, pentru a afișa stațiile, șoferul trebuie să apese de fiecare dată pe un buton.

TP: Wi-Fi și ticketing electronic în vehiculele TCE.
(link aici: http://www.transploiesti.ro/t352-wi-fi-in-vehiculele-tce-ploiesti )
IM: Nu putem face acest lucru când avem vehicule precum Ikarus.

TP: Vehicule, în special tramvaie, noi

IM: Primăria nu garantează pentru TCE, iar noi nu prezentăm în acest sens nicio garanție pentru firmele care vor câștiga licitația. Propunerea noastră este un proiect prin care UE să finanțeze 50%, Primăria să finanțeze 30%, iar noi 20%. Legat de tramvaie, am discutat cu PESA, iar Bombardier intră foarte greu pe piața din Europa.

TP: De ce tot insistăm cu ideea de a cumpăra tramvaie SH? Nu este mai ok să le reparăm pe cele actuale?
IM: Am discutat cu cei din Praga în legătură cu tramvaiele Tatra T6A5, iar acum a licitat cineva pentru tramvaiele SGP E1 din Viena, însă nu va câștiga pentru că în caietul de sarcini trebuie ca tramvaiele să fie fabricate în 1995.

Tatra T6A5:
Chestionar Pht86910
Sursa: www.skyscrapercity.com

SGP E1:
Chestionar 4634-w10
Sursa: www.michaeltaylor.ca

Îi mulțumesc mult pentru timpul acordat și pentru faptul că încă mai există oameni precum dumnealui.
Continut sponsorizat

Chestionar Empty Re: Chestionar

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum