TransPloiesti
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITII PUBLICE DE PRODUSE : ULEIURI SI UNSORI

la data de Februarie 24th 2013, 6:11 pm
INVITATIE DE PARTICIPARE PENTRU ACHIZITII PUBLICE DE PRODUSE : ULEIURI SI UNSORI

Natura si cantitatea de produse ce se va achizitiona: ULEIURI SI UNSORI
Procedura aplicata pentru atribuirea contractului: Cere de oferte;
Data si ora pentru depunerea ofertelor: 20.02.2013, ora 10:00;
Data si ora pentru evaluarea ofertelor: 20.02.2013, ora 11:00.

Pentru participare, societatile interesate pot obtine documentatia de atribuire de pe www.e-licitatie.ro , invitatie de participare nr 342286 / 31.01.2013
Relatii: Tel. 0244/543751 Int 111; Fax. 0244/513228, achiziti@ratph.ro
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Mărţişorul RATP pentru pensionarii ploieşteni: număr limitat de bilete

la data de Februarie 27th 2013, 10:50 pm
Consiliul de Administraţie al RATP Ploieşti analizează astăzi trei variante privind subvenţionarea transportului public în municipiu pentru persoanele de vârsta a treia. Potrivit documentelor, pensionarii ar putea să nu mai aibă gratuitate deplină pe mijloacele de transport în comun, ci numai un număr limitat de bilete.
În prezent, pensionarii beneficiază de anumite facilităţi pe mijloacele de transport în comun. Astfel femeile cu vârsta mai mare de 65 de ani şi bărbaţii de peste 70 de ani beneficiază de o autorizaţie nominală pe mijloacele de transport public. Ei bine, Consiliul de Administraţie al RATP va analiza trei variante pe care le va propune Consiliului Local Ploieşti.
Varianta I – abonament lunar gratuit pe toate traseele, cu decontarea subvenţiei la preţ cu TVA de 104 lei.
Varianta II – abonament lunar pe un traseu. Decontarea subvenţiei la preţ cu TVA de 52 de lei/abonament
Varianta III – subvenţionarea în funcţie de cuantumul pensiei
Bilete gratuite, 50 de bucăţi, acordate lunar:
- pentru pensionarii cu pensii al căror cuantum este cuprins între 350 – 700 de lei
- pensionarilor şi persoanelor cu vârsta mai mare de 65 de ani pentru femei şi de 70 de ani pentru bărbaţi.
Bilete cu reducere de 75%, 20 de bucăţi, acordate lunar pensionarilor cu pensii al căror cuantum este cuprins între 701 – 100 de lei
Bilete cu 50% reducere, 20 de bucăţi acordate lunar, pensionarilor cu pensii între 1001 lei – 1.500 de lei
Sursa: ObervatorulPh
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Șoferii RATP, in greva japoneza

la data de Martie 15th 2013, 8:22 pm
Sursa: http://www.ziarulprahova.ro
!NEWS ALERT! - Pagina 7 L_54159
Mai mulţi şoferi angajați la Regia Autonomă de Transport Public Ploiești au purtat astăzi banderole albe. Ei au participat astfel la greva japoneză organizată de sindicatul Regiei. Contactat telefonic, liderul de sindicat a declarat că angajaţii sunt nemulţumiţi pentru că li s-au luat bonurile de masă. În plus, aceștia au auzit că li se vor reduce salariileşi că regia se va transforma în societate comercială. Ulterior, liderul de sindicat s–a răzgândit şi nu a mai vrut să facă declaraţii oficiale, în faţa camerei de filmat. Asta în timp ce directorul Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, Cristian Iancovici, nu a recunoscut forma de protest a angajaţilor săi. Acesta consideră că nemulţumirile şoferilor sunt legate şi de faptul că de când a venit la conducere a fost strict cu angajaţii impunându-le să respecte toate obligaţiile care le revin.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty ÎNCĂ O SURPRIZĂ DE LA RATP: MAJORARE DE TARIFE

la data de Martie 25th 2013, 8:49 pm
publicat la: 22 martie 2013 | de Roxana Tănase

Unul dintre subiectele care vor fi puse pe tapet în şedinţa din 27 martie, de la RATP Ploieşti, este majorarea tarifelor de călătorie. Propunerea vizează strict tarifele de la abonamente, care ar urma să fie actualizate cu un indice de creştere chiar şi de 175%, în unele cazuri.
Într-o lume în care puterea de cumpărare a scăzut foarte mult, RATP Ploieşti încearcă să-şi rentabilizeze costurile. Bineînţeles, măsura propusă nu este una socială, ci din contră creşterea tarifelor la abonamente. Potrivit surselor noastre, pe 27 martie, pe ordinea de zi a Consiliului de Administraţie s-ar regăsi subiectul legat de acest lucru, în sensul că propunerea vizează ca biletul RATP să rămână la 1,6 lei, însă să crească substanţial toate abonamentele. În exclusivitate, publicăm propunerea care ar urma să fie pe ordinea de zi în data de 27 martie:

Abonamente 1 traseu – 60,35 lei faţă de 52.00 - indice de creştere 17%
Abonament 2 trasee – 121,71 lei faţă de 78 de lei– 56%
Abonament toate traseele – 210 lei faţă de 104 lei – 75,5%
Legitimaţie de 1 zi – rămâne neschimbat – 6,3 lei
Abonament nenominal – 210 lei faţă de 177 lei – 18,64%

Abonamentele săptămânale
1 traseu – 15,21 lei faţă de 13 lei indice creştere – 17%
2 trasee – 30,43 lei faţă de 19,5 lei – 56%
Toate traseele – 45,63 lei faţă de 26 lei – 75,5%

Sursa: observatoruph.ro
Ionut98
Ionut98
Moderator
Mesaje : 148
Data de inscriere : 03/08/2012
Varsta : 22
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty FĂRĂ DISPONIBILIZĂRI, DAR CU TICHETE DE MASĂ, LA RATP PLOIEŞTI

la data de Martie 25th 2013, 9:11 pm
FĂRĂ DISPONIBILIZĂRI, DAR CU TICHETE DE MASĂ, LA RATP PLOIEŞTI

publicat la: 25 martie 2013 de Roxana Tănase

Conducerea Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti a avut o rundă de negocieri cu reprezentanţii sindicatului Regiei, în care s-a convenit de comun acord ca RATP să nu se transforme în societate. Sindicaliştii au obţinut şi promisiunea că se vor acorda tichete de masă.
Între conducerea RATP şi Consiliul Sindical al Regiei a fost semnat un protocol prin care s-a convenit ca Regia să nu se transforme în societate, aşa cum se prefigura în urmă cu puţin timp. Protocolul include şi alte puncte negociate care vor fi valabile pe toată durata de valabilitate a Contractului Colectiv de Muncă. Astfel, conducerea RATP se obligă să nu facă reduceri salariale, dar şi să acorde tichetele de masă. Tot pe lista de revendicări aprobate se numără şi faptul că reprezentanţii Regiei se obligă să asigure distribuirea personalului care aparţine Secţiei Transport Electric Tramvai, în funcţie de calificare şi aptitudini, către alte secţii ale Regiei pe toată durata efectuării lucrărilor de modernizare a căii de rulare şi totodată să sisteze scoaterea de curse şi grafice.

Sursa: www.observatorulph.ro
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Pentru a mai putea circula,

la data de Martie 27th 2013, 9:44 am
Troleibuzele "Proiect Volosevici" au nevoie de... proptele!

(Miercuri, 27 martie 2013)

Conducerea Regiei Autonome de Transport Public Ploiesti da din colt in colt, atunci cand vine vorba despre troleibuzele Neoplan, achizitionate pe vremea cand la sefia acestei institutii subordonate Consiliului Local se afla controversatul Radu Popescu. Actualul director al RATP Ploiesti, Cristian Iancovici, cauta cu disperare variante pentru ca troleele "Proiect Volosevici" sa ramana in circulatie pe strazile din municipiu.

Problema este ca piese de schimb pentru troleibuzele Neoplan – care au fost fabricate in serie limitata – nu se stie, de fapt, daca exista in intreaga lume. Asa ca, desi au costat circa 150.000 de euro (bucata)– second-hand – mijloacele de transport in comun mentionate au mari probleme in a mai ramane in circulatie, iar zilele le sunt numarate.
O tentativa de a gasi, totusi, vreun furnizor de piese de schimb pentru troleibuzele Neoplan care mai sunt pe traseu, in Ploiesti, va avea loc la mijlocul lunii aprilie, cand Regia Autonoma de Transport Public organizeaza o licitatie tocmai pentru a le revigora. Pentru ca au nevoie de nenumarate "proptele", pentru troleele Neoplan N6121 este nevoie, conform caietului de sarcini intocmit de RATP, de componente auto mecanice si electrice care nu prea se gasesc – sau nu se gasesc deloc – pe piata. Dar, cum incercarea moarte n-are, conducerea regiei va pune la bataie circa 671.000 de lei pentru resuscitarea acestor mijloace de transport in comun. Daca vor fi prezentate oferte, dupa selectie se va incheia un acord-cadru cu o durata de opt luni, urmand ca, ulterior, sa se parafeze doua contracte subsecvente. Urgenta gasirii pieselor de schimb reiese chiar si din documentatia de atribuire publicata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice: "Primul contract subsecvent se va incheia imediat dupa atribuirea acordului-cadru, pentru cantitatile minime prevazute". Urmatoarele contracte subsecvente vor fi incheiate trimestrial, in raport de necesitatile autoritatii contractante, RATP Ploiesti.
O lista imensa de componente electrice si mecanice cuprinzand "necesarul" de piese a fost intocmita si face parte din documentatia de atribuire a acordului-cadru. Astfel, de la curele de transmisie pentru usi, lampi de semnalizare si pivoti de directie, troleibuzele second-hand Neoplan – aflate acum in pragul "pensionarii" – au nevoie, printre multe altele, inclusiv de discuri de frana si de calculator pentru caldura!
Prin umare, troleibuzele Neoplan s-au dovedit a fi aratoase, dar si... gaunoase si o investitie prost facuta la vremea cumpararii acestora, in urma cu trei ani si jumatate.

Violeta STOICA | Sursa: Ziarul Prahova
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 6th 2013, 10:08 pm
Miercuri stam acasa :)) Nu este de ras, insa cineva trebuia sa faca asta pana acum!

"RATP-istii s-au saturat de amanari. Miercurea viitoare pregatesc greva generala

In ciuda faptul ca, Misca Ion liderul de sindicat al RATP-istilor ne-a infirmat zvonul potrivit caruia pe data de 25 martie ar fi fost semnat un protocol intre sindicalistii RATP si conducerea institutiei in cauza, prin care cele doua tabere cazusera la pace in ceea ce priveste reorganizarea si restructurarea Regiei, mai nou acum domnul primar ii cam duce cu vorba pe sindicalistii. Intalnirile care au avut lor intre cele doua tabere saptamana aceasta nu s-au finalizat cu niciun rezultat. Sindicalistii nu sunt nici pe departe de acord cu solutiile propuse de catre Iulian Badescu si Cristian Iancovici, mai mult decat atat nu renunta niciun moment la ideea organizarii unei greve in cazul in care cerintele nu le vor fi respectate. Pentru a mai amana putin producerea inevitabilului, primarul Iulian Badescu l-a rugat pe domnul Ion Misca sa ii mai acorde putin ragaz, pana marti, 09.04.2013, motivele invocate fiind ca trebuie sa discute in sedinta de astazi propunerile pentru buget. Ceea ce nu stie domnul Iulian Badescu este ca, din punctul de vedere al liderului de sindicat, acesta este chiar ultimatumul. Daca in sedinta de marti, la care sunt invitati si membrii Federatiei Transportatorilor de la Bucuresti cele doua parti nu vor ajunge la un numitor comun, miercuri soferii vor scoate cheile din contact la propriu.” Urmeaza sa ne intalnim martea viitoare. Problema este ca in consiliul de administratie nu avem oameni care sa inteleaga ca transportul public nu se poate desfasura doar fluturand hartii. Daca nici marti nu reusim sa ne facem intelesi declansam greva generala, fara a mai accepta alte termene din partea municipalitatii”, ne-a declarat Ion Misca."
Sursa: IncomodPh
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty IN ATENTIA CALATORILOR

la data de Aprilie 9th 2013, 12:52 pm
Incep�nd cu data de 08.04.2013 Toneta nr.55 Carrfour s-a mutat in statia � Biserica Inaltarea Domnului" de pe Soseaua Vestului sensul spre Nord.

Toneta are urmatorul program de functionare:
Luni-Vineri: 5:30 - 20:30;
Sambata-Duminica: 8:00 - 18:00.


RATP Ploiesti
avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 10th 2013, 12:10 pm
Nici macar greve nu se mai fac in orasul asta palid .
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 10th 2013, 2:58 pm
Probabil ca "cei de sus" au facut ceva. Altfel, pana acum mergeam "pi jos"
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty IN ATENTIA CALATORILOR

la data de Aprilie 11th 2013, 11:06 pm
Incepand cu data de 15.04.2013, programul de funcationare a Tonetei nr.47 "Malu Rosu" va fi urmatorul:

LUNI-VINERI:
06:00 - 09:00; 13:00-18:00

SAMBATA-DUMINICA:
Inchis


Nota:
In statia Malu Rosu, unde este amplasata toneta, activitatea de comercializare a biletelor de calatorie R.A.T.P.Ploiesti este suplimentata de catre urmatoarele firme colaboratoare:
- S.C. Calliope S.R.L.;
- S.C. A.B.C.Press S.R.L;
- S.C. Leto S.R.L cu program NON STOP.

RATP Ploiesti
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty And I said: "Whaaat?" :))

la data de Aprilie 11th 2013, 11:11 pm
IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEELOR 4 SI 35barat


Incepand cu data de 11.04.2013, datorita solicitarii locatarilor din strada Tudor Vladimirescu, nr. 39, locatia statiei R.A.T.P. �Tudor Vladimirescu�, sensul spre centru, se muta cu cca. 30 � 40 m mai inainte fata de vechiul amplasament, in dreptul imobilului cu nr. 41.


R.A.T.P. Ploiesti
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Încă o scumpire. RATP Ploieşti vrea să majoreze preţul abonamentelor

la data de Aprilie 12th 2013, 10:50 am
Majorarea tarifului la gigacalorie în Ploieşti nu este singura veste proastă din această primăvară. Conducerea RATP Ploieşti propune majorarea preţurilor la abonamentele pentru mijloacele de transport în comun.
Potrivit unui proiect de hotărâre, aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Ploieşti, Regia Autonomă de Transport Public propune o majorare a abonamentelor cu până la 80 de lei. Potrivit proiectului, preţul la un abonament lunar de călătorie pe un traseu va creşte de la 52 de lei la 60,85 de lei, pe două trasee de la 78 de lei la 121,71 de lei, iar unul pentru toate traseele de la 104 la 182, 52 lei. Pentru un abonament săptămânal pe un singur traseu, tariful propus este de 15,21 lei, faţă de 13 lei cât este în prezent, pentru două trasee 30,43 de lei faţă de 19,50 de lei, iar pentru toate traseele, un abonament lunar va creşte de la 26 de lei la 45,63 de lei. Proiectul aflat în dezbatere nu prevede majorări şi pentru costul biletelor, care va rămâne la 1,6 lei. Potrivit notei de fundamentare a RATP, la ajustarea tarifului/călătorie s-au avut în vedere următoarele argumente: creşterea preţurilor de la ultima ajustare ale principalelor utilităţi, care au generat influenţe în costurile înregistrate (carburant cu 15,7%, energie electrică, apă şi canalizare cu 7,76%, materiale şi piese de schimb cu 9,64%) , ţinta de inflaţie pentru anul 2013 de 3,5 % anunţată de BNR şi indicele de inflaţie aferent perioadei noiembrie 2009 - decembrie 2012 de 118,04 %. După 30 de zile, perioada legală pentru dezbatere publică, proiectul va fi supus aprobării Consiliului Local.
!NEWS ALERT! - Pagina 7 646x404
Sursa: adevarul
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty PROGRAMUL DE CIRCULATIE PENTRU CURSELE REGULATE URBANE IN PERIOADA 01-06 MAI 2013

la data de Aprilie 17th 2013, 8:14 pm
IN PERIOADA 01.05.2013 - 06.05.2013 R.A.T.P. PLOIESTI VA ASIGURA URMATORUL PROGRAM DE TRANSPORT PENTRU CURSELE REGULATE URBANE:

- 01, 05 SI 06 MAI 2013 SE VA CIRCULA DUPA PROGRAM DE DUMINICA;
- 02 SI 03 MAI 2013 SE VA CIRCULA DUPA PROGRAM DE LUNI - VINERI;
- 04 MAI 2013 SE VA CIRCULA DUPA PROGRAM DE SAMBATA.


R.A.T.P. PLOIESTI
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 19th 2013, 12:03 am
Primaria municipiului Ploiesti, prin RATP, anunta calatorii ca va fi asigurat transport pe ruta Hale Catedrala – Spital Boldescu in perioada 21- 23 aprilie 2013 dupa urmatorul program:

- Duminica, 21 aprilie, plecari de la Hale Catedrala: 15:00,16:00,16:30,17:00,18:00, 18:30,19:00,19:30
- Luni, 22 aprilie, plecari de la Hale Catedrala: 8:00, 08:30, 9:00, 9:30,10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30,13:30,14:00,15:00,16:00,17:00,17:30
- Marti, 23 aprilie, plecari de la Hale Catedrala: 8:00, 08:30, 9:00, 9:30,10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30,13:30,14:00,15:00

Masura a fost luata pentru a veni in sprijinul credinciosilor care doresc sa merga sa se inchine la sfintele moaste ale Sf. Gheorhe.

Va reamintim ca in perioada 21-23 aprilie vor sosi, pentru prima data la Ploiesti, sfintele moaste ale Sf. Gheorghe.

Totodata, marti, 23 aprilie, la ora 11.30, va fi inaugurat in curtea bisericii Centrul educational –social Sfantul Gheorghe Nou, destinat copiilor si tinerilor din parohie.


Programul evenimentelor este urmatorul:

Duminică, 21 aprilie
orele 16,00 – primirea sfintelor moaşte în biserica parohială; Slujba Vecerniei, a Litiei şi a Acatistului Sf. Gheorghe –19.00 Masa protocol

Luni, 22 aprilie
orele 08,00 – slujba Ceasurilor, Utreniei şi Vecerniei; Acatistul Sf. Gheorghe
orele 17,00 – slujba Pavecerniţei Mari şi Litiei; Acatistul Sf. Gheorghe-

Marţi, 23 aprilie
orele 08,00 – Ceasurile, Utrenia, slujba Sfintei Liturghii a Sfântului Ioan Gură de Aur, unită cu Vecernia; Parastas pentru ctitor
Orele 11.00 slujba sfinţirii Centrului Educaţional – Social Sfântul Gheorghe Nou,
Orele 15,00 – plecarea sfintelor moaşte
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty PROGRAM DE CIRCULATIE PENTRU NOAPTEA DE 04/05 MAI 2013

la data de Aprilie 19th 2013, 11:09 am
IN NOAPTEA DE 04 SPRE 05 MAI 2013 R.A.T.P. PLOIESTI ASIGURA TRANSPORT PE TERITORIUL MUNICIPIULUI PLOIESTI, ASTFEL:

- 1 TRAMVAI PE TRASEUL 101 - Plecari de la Sp.Jud.: 24:00; 01:00; 02:00; Plecari de la Gara Sud: 0:30; 01:30; 02:30;
- 1 AUTOBUZ PE TRASEUL 2 - Plecari de la Gara Vest: 24:00; 01:00; 02:00; Plecari de la Gara Sud: 0:15; 01:15; 02:15;
- 1 TROLEIBUZ PE TRASEUL 44 - Plecari de la Malu Rosu: 24:00 ; 01:15 ; 02:15; Plecari de la Gara Sud: 0:45; 01:45; 02:45.

CALATORII SUNT RUGATI SA-SI PROCURE DIN TIMP BILETE DE CALATORIE.
ATENTIE! NU ESTE PERMISA INTRODUCEREA IN SALONUL AUTOVEHICULELOR DE TRANSPORT IN COMUN A MATERIALELOR INFLAMABILE SAU CU FLACARA DESCHISA!

IN ZIUA DE 06 MAI 2013 TRASEELE URBANE VOR CIRCULA DUPA PROGRAM DE ZI DE DUMINICA.

R.A.T.P. PLOIESTI
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 39barat

la data de Aprilie 20th 2013, 4:43 pm
IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 39barat


In data de 20.04.2013 (sambata) , se vor asigura si cursele de 6:20 si 7:00 din Cartier Ploiesti Vest catre Hale Catedrala.


R.A.T.P. Ploiesti
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 20th 2013, 4:51 pm
IN ATENTIA CALATORILOR UTILIZATORI AI TRASEULUI 444 BARAT


IN ZIUA DE SAMBATA, 20.04.2013, LA TRASEUL 444B SE VA ASIGURA SEMICURSA DE 7:20 CU PLECARE DIN RAFINORILOR .

R.A.T.P. PLOIESTI
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty PROGRAMUL DE LUCRU AL PRINCIPALELOR TONETE DE BILETE RATP PENTRU ZILELE DE 01 SI 06 MAI 2013

la data de Aprilie 24th 2013, 8:30 pm
Programul de lucru la Casieria Colectoare si tonetele regiei pentru zilele 01.05.2013 si 06.05.2013.

PROGRAM SPECIAL:

- Toneta nr.1 Sp. Judetean 6:00 - 21:30
- Toneta nr.7 Lamaita 8:00 - 21:00
- Toneta nr.12 Hale Coreco 6:00 - 21:30
- Toneta nr.13 Hale Tramvai 8:00 - 16:00
- Toneta nr.19 Gara Sud 6:00 - 21:30
- Toneta nr.20 Gara Sud -
- Toneta nr.30 Complex Nord 6:00 - 21:00
- Toneta nr.33 P.T.T.R. 9:00 - 17:00
- Toneta nr.47 Malu Rosu INCHIS
- Casieria Colectoare 14:00 - 22:30

RATP Ploiesti
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Aprilie 30th 2013, 12:03 pm
PLAFONUL PÂNĂ LA CARE PENSIONARII VOR CIRCULA GRATIS CU MIJLOACELE RATP

publicat la: 26 aprilie 2013de Roxana Tănase

Consilierii locali ploieşteni vor lua în discuţie luni o nouă reglementare legată de acordarea subvenţiei RATP în municipiu.
Proiectul vizează acordarea de gratuitate pe mijloacele RATP pentru femeile cu vârsta de peste 65 de ani şi bărbaţii cu vârsta de peste 70 de ani, care nu au venituri, dar şi pentru pensionari indiferent de vârstă şi cu pensii lunare de până la 3.000 de lei, inclusiv.

Iată proiectul:

Art.1 Aprobă acordarea de gratuitate la transportul în comun de persoane efectuat cu mijloacele de transport aflate în administrarea Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, următoarelor categorii de călători :

persoane care nu au venituri şi anume : - femei cu vârsta de peste 65 de ani şi
-bărbaţi cu vârsta de peste 70 de ani,

b) pensionari indiferent de vârstă şi cu pensii lunare de până la 3000 lei, inclusiv.

Art.2 alin.1 Gratuitatea se acordă în baza unei legitimaţii de călătorie sub forma unei autorizaţii nominale gratuite de transport, valabile pe toate mijloacele de transport în comun ;

alin.2 Asigurarea transportului urban cu mijloacele de transport în comun a acestor categorii de călători se realizează prin serviciul prestat de către Regia Autonomă de Transport Public Ploieşti ;

alin. 3 Valoarea autorizaţiei nominale gratuite de transport, reprezintă echivalentul valorii unui abonament pe un traseu, inclusiv TVA, practicat de către Regia Autonomă de Transport Public Ploieşti şi constituie baza decontării serviciului prestat.

Art.3 Aprobă eliberarea autorizaţiei nominale gratuite de transport de către Regia Autonomă de Transport Public Ploieşti şi ţinerea evidenţei lunare conform bazei de date, actualizată permanent. Pentru încasarea sumelor aferente prestării serviciului către aceste categorii de călători, Regia va întocmi lunar deconturi care vor fi depuse cu număr de înregistrare la Primăria Municipiului Ploieşti.

Art.4 Sumele necesare decontării gratuităţilor categoriilor de călători de la art. 1, se asigură din bugetul local al Municipiului Ploieşti.

Art.5 Ordonatorul principal de credite, serviciile de specialitate ale Primăriei Municipiului Ploieşti şi ale Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti vor aduce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.

Art.6 La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, îşi încetează aplicabilitatea Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr.147 /31.05.2011.

Art.7 Direcţia Administraţiei Publică, Juridic-Contencios, Contracte va aduce la cunoştinţă celor interesaţi prevederile prezentei hotărâri.

Sursa: ObservatorulPH
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Mai 17th 2013, 9:14 am
ANUNT LICITATIE INCHIRIERE SPATIU PUBLICITAR


Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti organizeaza �n data de 22.05.2013 procedura de licitatie �n plic �nchis pentru atribuirea contractului de �nchiriere spatiu publicitar pentru:

- 37 autobuze BMC - pret minim de pornire: 450 lei / auto / luna, fara TVA;
- 17 autobuze MAN - pret minim de pornire: 500 lei / auto / luna, fara TVA;
- 20 troleibuze NEOPLAN - pret minim de pornire: 600 lei / troleibuz / luna, fara TVA;
Ofertele se depun pentru unul sau mai multe mijloace de transport.

- 1159 stalpi sustinere fir contact retea electrica - pret minim de pornire 41 lei /stalp/ luna, fara TVA.
Ofertele se depun pentru unul sau mai multi stalpi.

Pentru participare, cei interesati pot obtine documentatiile de atribuire de la sediul RATP Ploiesti, str. Gageni, nr. 88.
Relatii: telefon 0244 / 543 751, interior 107.
avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Mai 17th 2013, 6:53 pm
Interesanta stirea...nu stiu cat de corecta e totusi...eu nu frecventez traseul 5...presupun ca din fericire pentru mine... . Si se pare din finalul articolului ca autobuze noi vor veni abia in toamna...poate in toamna se muta promisiunea in iarna si tot asa...ca e timp slava Domnului pana in 2016 !

INVITAŢIE PENTRU ALEŞI! SENZAŢII TARI, CU RATP –UL... CINCI KILOMETRI ÎN 50 DE MINUTE!

publicat la: 10 mai 2013de Roxana Tănase

Mulţi ploieşteni merg cu autobuzul. Nu mă refer aici la aleşii din administraţia locală şi nici la cei care deţin funcţii la Regia Autonomă de Transport Public Ploieşti. Le propun astăzi, atât primilor, cât şi celor din urmă să încerce o altfel de experienţă, prin înlocuirea maşinilor de serviciu, optând să efectueze o cursă cu autobuzul 5... O lecţie care, cu siguranţă, le va întări nervii la maximum...
Ora 9.03! O dimineaţă ca oricare alta de primăvară, în care mercurul în termometre a urcat la peste 21 de grade Celsius. Staţia traseului 5 din Mihai Bravu este deja plină, deşi ultimul autobuz a părăsit locul în urmă cu trei minute. Am putea spune că cei care aşteaptă au fost loviţi de ghinion încă de dimineaţă, pentru că nu au prins autobuzul care a plecat la ora 9.00! Sau am putea spune că ziua lor a început deja prost. Mai toţi ridică ochii spre tabela care, în mod normal, ar fi trebuit să anunţe la ce oră soseşte în staţie următoarea maşină... Ghinion pentru a doua oară! Tabela funcţionează parţial. Pe panou nu se distinge ora la care va pleca spre centrul municipiului următorul autobuz. Câteva tinere se plimbă nervos dintr-un capăt în altul al staţiei, numărând, probabil, paşii. La fel procedează şi un domn care îşi agită sacoşa, grăbit fiind spre piaţă. Alţi tineri se amuză că au pierdut deja ora de Mate. Două doamne trecute de vârsta a doua se aşează pe banca din staţie... „La ce oră vine autobuzul?”, întreabă una dintre ele. Este vorba de o întrebare retorică. Nimeni nu-i dă răspuns. Trec zece minute şi nicio mişcare... Nu a oamenilor din staţie, ci a autobuzului. Pentru că oamenii s-au tot fâţâit dintr-o parte în alta, până când, la un moment dat, şi-au dat seama că, undeva mic, pe geamul tonetei de bilete, există programul curselor RATP. Şi, aici, surpriza: traseul nr. 5 ajunge la 9.25! Prea târziu să o ia pe jos, pentru că deja ora era 9.20. Pentru cinci minute nu mai avea rost să străbată pe jos distanţa de aproape cinci kilometri care îi despărţea de centrul oraşului. Aşa că, cei mai mulţi au aşteptat încă cinci minute. Iar autobuzul a sosit în staţie regulamentar. Oamenii au răsuflat uşuraţi şi s-au grăbit să apuce un loc pe scaun. Dar nu toţi au avut norocul ăsta. Autobuzul era plin, încă din Mihai Bravu. La următoarea staţie s-a aglomerat, câţiva dintre călători găsindu-şi un loc pe scară. Tot spune lumea că românii au uitat să socializeze. Să se-nghesuie barem unii în alţii, să se împingă când autobuzul prinde o groapă sub roată şi să se înjure între ei că nu se ţin prea bine pe picioare! Că doar pentru 1,6 lei cât costă biletul RATP asta merită! Să nu credeţi că n-au avut ghinion în continuare. Până în centrul oraşului autobuzul s-a deplasat cu 15 kilometri/oră... Maşini după buget, coane Fănică! Vechi, de pe vremea lui nea Nicu. Aşa că, în staţia de la Hale când unii călători au coborât, aceştia erau deja plictisiţi de RATP şi înjurau de mama focului. Pe cine? Pe autobuzul amărât, vechi de peste 30 de ani. Iar supărarea şi-o vărsau pe neşansa de a fi ales ca mijloc de transport o maşină a RATP-ului.

În loc de epilog

Directorul RATP Ploieşti, Cristian Iancovici, recunoaşte că asta-i situaţia... „Toate graficele au fost dimensionate la fluxul de călători. Autobuzele au peste 30 de ani vechime şi un consum de 43%, pentru că au gradul de uzură depăşit de 300%. Transportul se face şi în picioare, şi pe canapea, pentru că dacă nu ar circula pline maşinile am merge pe pierdere. Dar aşa se întâmplă peste tot. Luni o să analizăm dimensiunea fluxului de călători. Probabil, aveţi dreptate. Dar acest flux a fost dimensionat în funcţie de faptul că au mai dispărut din călători prin închiderea tăbăcăriei din zonă. Cât priveşte vechimea autobuzelor, avem o promisiune din partea Consiliului Local că până în octombrie – noiembrie vom primi 15 maşini noi”, ne-a declarat Cristian Iancovici.

Sursa:observatorulph
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Mai 17th 2013, 7:01 pm
Eu am mers cu 5-ul timp de 4 ani, asa ca stiu cum se circula. Pe acest traseu merg doar Ikarus 280, adica doar articulate. Si ce crede ca va face cu cele 15 autobuze noi? Le va pune pe 30. Wow, ce miscare!
avatar
TheBoss
Mesaje : 224
Data de inscriere : 23/08/2012
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Mai 17th 2013, 7:11 pm
Eu am vazut si Man-uri pe 5 si...macar sa aduca odata autobuzele alea ca si eu tot pe 30 le-as pune ca acu doar nu le-or pune pe 104 ,28 etc
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

la data de Mai 17th 2013, 7:17 pm
Pe 5 circula tot felul de autobuze. Am vazut Ik 260,280, MAN SL 223/3/83, BMC I/II, DAC, pana si ISUZU (ce-i drept, era de Paste). Principale sunt MAN si Ikarus, precum in orice alte trasee.
In legatura cu cele 15 autobuze noi, acestea nu vor schimba lumea, sunt numai 15 Putea sa lase pe 5, respectiv liniile periferice NUMAI Ikarus, iar cele ce tranziteaza Centrul / Sudul / Nordul / Vestul sa fie MAN si BMC. Mi se pare o tampenie sa pui pe traseu principal Ikarus fara GPL, intr-o stare jalnica, sa-ti fie frica sa mergi cu el.
Continut sponsorizat

!NEWS ALERT! - Pagina 7 Empty Re: !NEWS ALERT!

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum