TransPloiesti
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty !!! News Alert !!!

la data de August 2nd 2012, 4:11 pm
Șapte persoane rănite într-un accident de microbuz, la intrarea în Ploiești

Șapte persoane au fost rănite miercuri, la ora prânzului, într-un accident de microbuz care s-a produs la intrarea în Ploiești. Microbuzul a părăsit partea carosabilă, după care s-a înfipt într-un dâmb de pământ.
Călătorii veneau pe DJ 102, dinspre Păulești, și tocmai se pregăteau să coboare la Ploiești. Au tras o sperietură zdravănă după ce microbuzul în care se aflau a ieșit de pe sensul de mers și s-a urcat pe un mal de pământ de pe marginea carosabilului.
În impact, vehiculul a doborât și un indicator rutier.
În impact, 7 persoane au fost rănite, dintre care 4 au primit îngrijiri la fața locului, iar alte 3 au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.
Printre cauzele accidentului, polițiștii rutieri iau în considerare neatenția în conducere, oboseala și chiar defecțiuni tehnice ale microbuzului.
!!! News Alert !!! 4
SURSA : http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/FOTOGALERIE_Sapte_persoane_ranite_intr-un_accident_de_mizrobuz-la_intrarea_in_Ploiesti_0_747525407.html
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty Cum explica primarul Badescu desfiintarea statiei de microbuz de la Obor

la data de Martie 31st 2013, 1:07 pm
Pe data de 27 februarie, Consiliul Local Ploiesti a adoptat o hotarare prin care se desfiinteaza statia de microbuze din Bariera Bucov (zona Obor), urmand ca navetistii rutelor Ploiesti-Mizil/Buzau/Urlati/Ciorani si retur, sa fie imbarcati/debarcati din cartier Bereasca Nord, zona aflata la cativa kilometri distanta.
Aceasta mutare i-a enervat la culme pe transportatori, dar cei mai iritati s-au aratat a fi pasagerii care fac naveta regulat pe aceste rute.
Primarul Iulian Badescu vede, insa, partea plina a paharului, pe care o considera mult mai importanta decat dezavantajele create si anume: degajarea traficului si folosirea traseelor RATP, ramase "in somaj" tocmai din cauza transportatorilor particulari care foloseau aceleasi rute.
Iata punctul de vedere al primarului Badescu referitor la aceasta mutare:

Video

Sursa: ph-online
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty Re: !!! News Alert !!!

la data de Aprilie 30th 2013, 12:05 pm
Staţia de la Obor pentru cursele navetiştilor se desfiinţează de la 1 august

7.000 de navetişti din toată zona de sud a Prahovei nu vor mai putea folosi, de la 1 august 2013, staţia din apropierea Oborului ploieştean. Terminalul va fi mutat în autogara Bereasca Nord sau într-un spaţiu care va fi identificat de către transportatori.
Doar o amânare, de la 1 mai la 1 august 2013 a fost tot ceea ce s-a putut obţine, luni, la Ploieşti, de către reprezentanţii transportatorilor, navetişti şi primari din mai multe comune din Prahova care l-au contactat în ultima perioadă pe primarul Iulian Bădescu cu rugămintea de a nu desfiinţa terminalul de la Obor. Consilierii locali au votat luni amânarea aplicării unei hotărâri de CL, adoptată în luna februarie şi cu aplicabilitate de la 1 mai, până la 1 august. Raţiunile invocate, şi de această dată, de primarul Bădescu, au fost amenajarea noului mall din zona Obor şi circulaţia de coşmar care se va crea în urma acestei investiţii, dar şi faptul că transportatorii fac piraterie şi folosesc microbuzele inclusiv pentru transportul ploieştenilor prin oraş. Peste 6.930 de persoane, elevi şi salariaţi care lucrează în Ploieşti, folosesc zilnic, de două ori, cursele judeţene care au punct de plecare şi sosire staţia Obor, de lângă benzinăria Mol. Terminalul va fi mutat în autogara Bereasca Nord, una privată, aflată la intersecţia străzilor Stejarului cu Pomilor, la câţiva kilometri depărtate. Primari din Prahova, din comunele de unde vin navetiştii, călători, dar şi reprezentanţi ai transportatorilor au avut numeroase discuţii cu primarul Iulian Bădescu pentru a nu desfiinţa staţia de la Obor. Mutarea terminalului, profit pentru RATP „Din discuţiile cu transportatorii am înţeles că sunt în identificarea unui spaţiu pe care să construiască un terminal nou, tot în zona Bereasca. Fie această propunere, fie terminalul existent sunt singurele soluţii pentru confortul ploieştenilor. Poată că astăzi sunt înjurat de câţiva primari sau de câţiva călători, dar, pe termen lung, ploieştenii, cei care ne-au ales, sunt cei care vor avea avantaje reale“, a spus Iulian Bădescu. Mutarea staţiei de la Obor va aduce profit şi Regiei Autonome de Transport Public. RATP Ploieşti va pune la dispoziţia navetiştilor curse urbane, din 10 în 10 minute, ceea ce va presupune achiziţionarea unui abonament sau de bilete de către călători. Primarul Bădescu a dat asigurări şi că în noul terminal va fi înfiinţat un post de poliţie locală pentru siguranţa călătorilor. Hotărârea privind amânarea termenului de la care va fi mutat terminalul de la Obor a trecut luni cu 24 de voturi pentru, ale consilierilor locali, şi 3 împotrivă.
Sursa: [url=Adevarul]http://adevarul.ro/locale/ploiesti/statia-obor-cursele-navetistilor-desfiinteaza-1-august-1_517e76b1053c7dd83f5a9217/index.html[/url]
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty Primăria Ploiești va face trei terminale în Ploiești

la data de Septembrie 21st 2013, 10:35 pm
Primăria Ploiești va face trei terminale în Ploiești
Dat fiind faptul că pe 3 octombrie se va deschide mall-ul AFI Palace, municipalitatea a hotărât ca staţiile de îmbarcare/debarcare a pasagerilor să fie cât mai aproape de ieşirea din localitate. Aşadar, terminalul va fi mutat în autogara din Bereasca. Transportul navetiştilor va fi asigurat de S.C. Transport Călatori Expres S.A. (fosta RATP).

Al doilea terminal va fi situat în Tătărani, la intrarea în Ploiești, iar al treilea la Nord lângă Spitalul Județean, in apropierea pepinierii SGU Ploiești.

http://incomod.ph/actual/exlusiv-primaria-ploiesti-va-face-trei-terminale-in-ploiesti-28341
BogdanPetrini
BogdanPetrini
Co-Administrator
Mesaje : 341
Data de inscriere : 13/09/2013
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti, PH, RO

!!! News Alert !!! Empty Re: !!! News Alert !!!

la data de Septembrie 21st 2013, 11:13 pm
Ca o parere proprie si personala mi se pare ca era si timpul... orasul este plin oricum pana peste cap, iar in locatiile actuale ale terminalelor este un haos de nedescris, fara sa mai fie cazul sa mentionez ca soferii particulari mai fac cand ii taie capul pe transportatorii locari, aducand calatori in mai multe statii ale TCE pana ajung ei la terminale in capatul opus ale orasului (gen de la Obor la Gara de Sud sau de la Judetean la Complex Nord)
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty Re: !!! News Alert !!!

la data de Septembrie 22nd 2013, 9:26 am
Imi pare bine ca s-a ales ( in final ) aceasta propunere. Deja TCE-ul are suveranitate peste privati. Pana acum era doar in acte.
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty GREVĂ SPONTANĂ A TRANSPORTATORILOR PRAHOVENI LA PLOIEŞTI

la data de Octombrie 29th 2013, 1:03 pm
GREVĂ SPONTANĂ A TRANSPORTATORILOR PRAHOVENI LA PLOIEŞTI
Publicat la: 29 octombrie 2013 de Ciprian Pap

Grevă spontană a transportatorilor de persoane din Prahova, astăzi, la ora 12. Peste 150 de autobuze de transport calatori au întrerupt cursele din cauza suspendării licitaţiei la transportul judeţean de persoane de către Autoritatea Rutieră Română.
Transportatorii s-au stâns pe Centura de Est a Ploieştiului, în zona cuprinsă între intersecţia de la Păuleşti şi mall-ul Ploieşti Shopping City. Conform reprezentanţilor acestora, nemulţumirea lor este legată de faptul că ARR-ul, susţin ei, trage de timp în ceea ce priveşte licitaţia pentru atribuirea rutelor judeţene. ”Este a treia oară când s-au plătit certificatele fiscale, am făcut clarificările la timp şi, cu toate astea, au amânat licitaţia. Vor să ne forţeze să cumpărăm alte maşini. Motivul invocat de ei este acela că Autoritatea Rutieră nu a transmis la timp vechimea operatorilor. Facem tot posibilul să nu afectăm călătorii, dar nu avem încotro”, a declarat pentru observatorulph.ro Alin Negoiţă, unul dintre transportatorii rutieri afectaţi de amânarea licitaţiei.

Sursa: http://www.observatorulph.ro/eveniment/31940-greva-spontana-a-transportatorilor-prahoveni-la-ploiesti
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty PESTE 200 DE AUTOBUZE S-AU STRÂNS LA INTRARE ÎN PLOIEŞTI

la data de Octombrie 29th 2013, 4:07 pm
PESTE 200 DE AUTOBUZE S-AU STRÂNS LA INTRARE ÎN PLOIEŞTI
Publicat la: 29 octombrie 2013 de Mihai Popescu

Peste 200 de autobuze şi microbuze de transport persoane s-au strâns, la această oră, la intrare în Ploieşti, în zona Hipodromului. Transportatorii protestează împotriva amânării licitaţiei cu privire la atribuirea traseelor de transport în Prahova.
Reprezentanţii transportatorilor susţin că intenţia lor este de a traversa oraşul până în zona de nord. ”Avem peste 200 de maşini, la această oră, în zona Hipodromului. O să traversăm oraşul până la zona nord. Nu avem niciun semnal din partea autorităţilor, cu toate că transportatorii sunt foarte revoltaţi. Am asigurat continuitatea traseelor. Avem, într-adevăr un flux mai redus”, ne-a declarat Alin Negoiţă, unul dintre transportatorii protestatari.

Sursa: http://www.observatorulph.ro/eveniment/31954-peste-200-de-autobuze-s-au-strans-la-intrare-in-ploiesti
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty Re: !!! News Alert !!!

la data de Octombrie 29th 2013, 4:26 pm
SUTE DE NAVETIŞTI, BLOCAŢI ÎN BARIERA BUCOV DIN CAUZA GREVEI TRANSPORTATORILOR
Publicat la: 29 octombrie 2013de Ciprian Pap

!!! News Alert !!! Bereas10

Circa 150-200 de persoane aşteaptă, la această oră, microbuzele în staţia din Bariera Bucov, vizavi de mall-ul Afi Palace Ploieşti.
Mai mulţi cititori ai observatorulph.ro ne-a sesizat, în urmă cu puţin timp, cu privire la neplăcerile provocate de greva transportatorilor. 
”Trebuia să ajung la serviciu acum vreo jumătate de oră. Stau de vreo 45 de minute în staţie, în Bariera Bucov. E aglomeraţie mare. Mai e doar o bandă liberă până în trecerea de pietoni. Atât de mulţi oameni sunt. Toţi sunt revoltaţi fiindcă au auzit că protestul transportatorilor s-ar termina undeva la orele 16.00. În tot acest timp, cei care au cel mai mult de profitat de pe urma protestului transportatorilor sunt şoferii de ocazie, pentru care numărul mare de persoane din Bariera Bucov reprezintă o adevărată ”mană cerească”. Chiar nimeni nu face nimic?!”, se întreabă Alex, unul dintre cititorii care ne-au sunat la redacţie. În momentul de faţă, în staţia din Bariera Bucov se află mai multe microbuze, însă, conform călătorilor, niciunul nu pleacă până la noi ordine.

Sursa: http://www.observatorulph.ro/social/31957-sute-de-navetisti-blocati-in-bariera-bucov-din-cauza-grevei-transportatorilor
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty TRAFIC PARALIZAT ÎN PLOIEŞTI DIN CAUZA GREVEI TRANSPORTATORILOR

la data de Octombrie 29th 2013, 4:29 pm
TRAFIC PARALIZAT ÎN PLOIEŞTI DIN CAUZA GREVEI TRANSPORTATORILOR
Publicat la: 29 octombrie 2013 de Roxana Tănase!!! News Alert !!! Transportatori-ploiesti2


200 de autobuze şi microbuze se află, la această oră, pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti.
Coloana de maşini a protestatarilor se întinde pe câţiva kilometri. Primele maşini deja au ajuns la rondul I. Conform reprezentanţilor Primăriei Ploieşti, protestul nu este autorizat. ”Transportatorii nu au aviz pentru a intra în oraş. Nu a fost depusă o astfel de solicitare”, a declarat pentru observatorulph.ro Oana Iacob, secretarul municipiului.Sursa: http://www.observatorulph.ro/eveniment/31956-trafic-paralizat-in-ploiesti-din-cauza-grevei-transportatorilor
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty Re: !!! News Alert !!!

la data de Decembrie 22nd 2013, 12:32 am
TRASEELE ŞI LICENŢELE PENTRU TRANSPORTUL JUDEŢENEAN ÎN PRAHOVA
Publicat la: 20 decembrie 2013 de Roxana Tănase

Aleşii judeţeni au aprobat astăzi proiectul referitor la atribuirea traseelor şi licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public judeţean. Democrat-liberalii au încercat să propună un  amendament prin care solicitau ca licenţele contestate în instanţă să nu figureze în proiectul aflat în dezbatere.
După dezbateri îndelungate, timp în care liderul grupului PDL, Adrian Dobre, a susţinut că  este necesar mai întâi rezolvarea litigiilor din instanţă şi numai după aceea atribuirea licenţelor. Amendamentul său nu a trecut. Proiectul a fost aprobat cu voturile USL şi PP-DD, în timp ce consilierii judeţeni democrat-liberali s-au abţinut când a fost vorba de votarea proiectului. Licenţele de traseu urmează să fie eliberate după semnarea contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate. Acestea vor fi valabile în perioada 1 ianuarie 2014 - 30 iunie 2019. Iată care sunt:

                                                        
NR.
CRT.
Nr.
grupă
 
COD TRASEU
 
Traseul
Operatorul de transport rutier căruia i s-a atribuit traseul şi licenţa de traseu
1012PLOIEŞTI – CÂMPINA – AZUGA  (80 km)DIANA P.A.SRL
Cod Fiscal:R1302457
Loc.Câmpina Jud.Prahova
15SINAIA – BUŞTENI – AZUGA (19 km)
20298CÂMPINA – POIANA CÂMPINA - PROVIŢA DE JOS (SAT DRĂGĂNEASA ) (11 km)AUTOGARA COM SRL
Cod Fiscal:R12501862
Loc.Câmpina Jud. Prahova
99CÂMPINA - POIANA CAMPINA - PROVIŢA DE SUS (SAT IZVORU) (17  km)
303100CÂMPINA-BREAZA- ADUNAŢI (19  km)GEAMILA IMPEX SRL
Cod Fiscal:R11255000
Loc.Câmpina Jud. Prahova
101BREAZA – ADUNAŢI (6 km)
40480CÂMPINA- ŞOTRILE  (28 km)AUTOGARA COM SRL
Cod Fiscal:R12501862
Loc.Câmpina Jud. Prahova
81CÂMPINA- VALEA  DOFTANEI (SAT TEŞILA) (26 km)
82CÂMPINA-ŞOTRILE (SAT LUNCA MARE) – VALEA DOFTANEI (SAT TRĂISTIENI) (33 km)
83CÂMPINA -BREBU (SAT MEGIEŞESC) (13 km)
84CÂMPINA- BREBU (SAT PIETRICEAUA) (19 km)
87CÂMPINA – TELEGA (SAT TELEGA) (14 km)
88CÂMPINA – TELEGA (SAT BUŞTENARI) (21 km)
144CÂMPINA – TELEGA (SAT MELICEŞTI) (14 km)
50531PLOIEŞTI – PLOPENI – COSMINELE (45 km)PIDES TRANS SRL
Cod Fiscal:R16374818
Loc.Plopeni Jud. Prahova
126PLOIEŞTI-PLOPENI-ALUNIŞ (38 km)
6068PLOIEŞTI – VĂLENII DE MUNTE (33 km)CHIVARAN COM SRL
Cod Fiscal:R8210415
Loc.Ceraşu Jud. Prahova
 
 
33PLOIEŞTI – VĂLENII DE MUNTE – MĂNECIU ( SAT MĂNECIU PĂMÂNTENI) (43 km)
34PLOIEŞTI – VALENII DE MUNTE – CERASU ( SAT SLON) (57 km)
35PLOIESTI – BĂTRÂNI – STARCHIOJD ( SAT STARCHIOJD) (59 km)
36PLOIEŞTI – VĂLENII DE MUNTE –POSEŞTI (SAT TÂRLEŞTI) (47 Km)
114VĂLENII DE MUNTE – TEIŞANI (SAT OLTENI) (7 km)
115VĂLENII DE MUNTE-IZVOARELE (SAT SCHIULEŞTI) (16 km)
116VĂLENII DE MUNTE –MĂNECIU (SAT MANECIU Ungureni;SAT CHEIA) (38 km)
117VĂLENII DE MUNTE – DRAJNA-POSEŞTI (SAT TÂRLEŞTI) (20 km)
118VĂLENII DE MUNTE-BATRANI- STARCHIOJD (SAT STARCHIOJD) (28 km)
119VALENII DE MUNTE –DRAJNA- CERAŞU (SAT SLON) (21 km)
120VĂLENII DE MUNTE – PREDEALUL SĂRARI (SAT SĂRARI) (8 km)
121VĂLENII DE MUNTE – PREDEALUL SĂRARI (SAT POIENILE) (12  km)
122PLOIEŞTI – GORNET (SAT CUIB) (22 km)
70742PLOIEŞTI-BALŢEŞTI-CARBUNEŞTI (SAT CARBUNEŞTI) (47 km)GONIM TRANS SRL
Cod Fiscal:R15206123
Loc.Cărbuneşti Jud. Prahova
129PLOIEŞTI-BALŢEŞTI-CARBUNEŞTI (SAT GOGEASCA) (49 km)
80843PLOIEŞTI-BALŢEŞTI-ARICEŞTII ZELETIN (SAT ARICEŞTII ZELETIN) (45 km)DAN SEPŞI SRL
Cod Fiscal: R6088703
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
45PLOIEŞTI-BALŢEŞTI-SURANI (SAT SURANI) (45 km)
90937PLOIEŞTI – BĂLŢEŞTI – PĂCUREŢI (SAT MATITA) (31 km) 
 
 
DAN SEPŞI SRL
Cod Fiscal: R6088703
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
38PLOIEŞTI-BALŢEŞTI-CHIOJDEANCA(SAT TRENU) (48 km)
39PLOIEŞTI -BALŢEŞTI-SALCIA (54 km)
46PLOIEŞTI – BĂLŢEŞTI – PODENII NOI (SAT POPEŞTI) (28 km)
47PLOIEŞTI-URLAŢI-CHIOJDEANCA (SAT TRENU;SAT NUCET) (51 km)
48PLOIEŞTI-URLAŢI-APOSTOLACHE (41 km)
49PLOIEŞTI-URLAŢI-SALCIA (56 km)
50PLOIEŞTI-URLAŢI-LAPOŞ (57 km)
51PLOIEŞTI-URLAŢI-SÂNGERU (SAT MIREŞU MARE) (54 km)
52PLOIEŞTI-URLAŢI-TATARU (SAT TATARU) (48 km)
53PLOIEŞTI-URLAŢI-GORNET CRICOV (SAT DOBROTA) (43 km)
54PLOIEŞTI-URLAŢI-CEPTURA (SAT ROTARI) (40 km)
131PLOIEŞTI-URLAŢI-IORDĂCHEANU (SAT IORDACHEANU) (37 km)
155URLAŢI-CEPTURA (SAT ROTARI) (11 km)
138PLOIEŞTI-URLAŢI-IORDACHEANU (SAT VALEA CUCULUI) (32 km)
1010107MIZIL –GURA VADULUI (SAT PERŞUNARI) (9 km) 
ELBUS TOUR SRL
Cod Fiscal: R14218979
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
108MIZIL-JUGURENI (SAT MARGINEA PĂDURII) (17 km)
109MIZIL –FULGA –SALCIILE (23 km)
110MIZIL- GURA VADULUI-CALUGARENI (18 km)
111MIZIL- BOLDEŞTI GRADIŞTEA (SAT BOLDEŞTI) (18 km)
112MIZIL-VADU SAPAT- FANTANELE (SAT FANTANELE) (10 km)
113
 
MIZIL –COLCEAG (SAT PAREPA RUŞANI) (20 km)
136
 
MIZIL-BABA ANA-BABA ANA(SAT CIREŞANU) (7 km)
111162PLOIEŞTI-CEPTURA-FÂNTÂNELE (38 km) 
CHIVARAN COM SRL
Cod Fiscal:R8210415
Loc.Ceraşu Jud. Prahova
63PLOIEŞTI-FULGA (48 km)
65PLOIEŞTI-SĂLCIILE (48 km)
121240PLOIEŞTI-BALŢESTI –PODENII NOI (SAT NEVESTEASCA) (30 km)JUNGHEATU TRANS SRL
Cod Fiscal:R2699224
Loc.Şoimari Jud. Prahova
41PLOIEŞTI-BALŢESTI –BALTESTI (SAT PODENII VECHI) (24 km)
131369PLOIEŞTI-GORGOTA ( SAT CRIVINA) (23 km)BRANDY PRAHOVASRL
Cod Fiscal:R1303916
Loc.Gorgota Jud.Prahova
133PLOIEŞTI-GORGOTA (SAT FÂNARI) (21 km)
142PLOIEŞTI-GORGOTA-POIENARII BURCHII (SAT PODU VĂLENI) (40 km)
141470PLOIEŞTI-POTIGRAFU-GHERGHIŢA (SAT MALAMUC) (45 km)JIMAGRO SRL
Cod Fiscal:R16727294
Loc.Gherghiţa Jud. Prahova
140PLOIEŞTI-BALTA DOAMNEI –BALTA DOAMNEI(SAT BÂRA) (30 km)
151555PLOIEŞTI – PLOPU – IORDĂCHEANU (SAT VĂRBILA) (23 km)LICRIF IMPEX  SRL
Cod Fiscal: R15038852
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
56PLOIEŞTI – PLOPU -PLOPU(SAT HÂRSA) ( 19 km)
 
161660PLOIEŞTI – ALBEŞTI-PALEOLOGU (SAT VADU PĂRULUI) (22 km)LICRIF IMPEX  SRL
Cod Fiscal: R15038852
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
143PLOIEŞTI – ALBEŞTI-PALEOLOGU -ALBESTI(SAT CIOCENI) (23 km)
171778PLOIEŞTI-ŞIRNA-ŞIRNA (SAT TĂRICENI) (30 km)BETELS SRL
Cod Fiscal: R11938649
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
79PLOIEŞTI- ŞIRNA (SAT TINOSU)-SIRNA (SAT BRĂTEŞTI) (33 km)
181820PLOIEŞTI – BĂICOI(SAT TUFENI) – SCORŢENI (SAT MISLEA) (30 km) 
VINOTRANS SRL
Cod Fiscal: R13712930
Loc.Filipeştii de Târg Jud. Prahova
27PLOIEŞTI-FLOREŞTI-FILIPEŞTII DE PĂDURE (SAT DIŢEŞTI) (34 km)
28PLOIEŞTI – FILIPEŞTII DE TÂRG(SAT BRĂTĂŞANCA) – FILIPEŞTII DE TÂRG (SAT MĂRGINENII DE JOS) (29 km)
29PLOIEŞTI-FILIPEŞTII DE PĂDURE (SAT MINIERI) (34 km)
141PLOIEŞTI – FLOREŞTI – MĂGURENI (36 km)
191992CÂMPINA-DN1-FLOREŞTI (SAT FLOREŞTI ) (14 km)DIANA P.A.SRL
Cod Fiscal:R1302457
Loc.Câmpina Jud.Prahova
93CÂMPINA-FLOREŞTI-MĂGURENI (SAT MĂGURENI) (17 km)
94CÂMPINA-FLOREŞTI-FILIPEŞTII DE TÂRG (SAT FILIPEŞTII DE TÂRG) (18 km)
95CÂMPINA-FLOREŞTI-FILIPEŞTII DE PĂDURE (SAT MINIERI) (25 km)
96CÂMPINA-MĂGURENI (SAT COCORĂŞTII CAPLII)-MĂGURENI (SAT MAGURENI) (20 km)
20 5PLOIEŞTI – BOLDEŞTI-SCĂENI (CARTIER SECIU) (20 km)
 
 
 
 
GEROM TRANS SA
Cod Fiscal:R5352032
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
21 6PLOIEŞTI – PLOPENI (14 km)NILS SRL
Cod Fiscal:R3432003
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
22 7PLOIEŞTI – PĂULEŞTI – BĂICOI (19 km)C&I GRUP INTERNAŢIONAL SRL
Cod Fiscal: R14860544
Loc.Bucureşti
23 22PLOIEŞTI-TÂRGŞORU VECHI (SAT STĂNCEŞTI) (12 km)DARCO IMPEX  SRL
Cod Fiscal: R4211817
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
24 23PLOIEŞTI -TÂRGŞORU VECHI (SAT STREJNIC) (4 km)ATOMIC IMPEX  SRL
Cod Fiscal: R6611127
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
25 25PLOIEŞTI-ARICEŞTII RAHTIVANI-ARICEŞTII RAHTIVANI (SAT NEDELEA) (24  km)TAHOR SERV SRL
Cod Fiscal: R9208405
Loc.Ariceştii Rahtivani  Jud. Prahova
26 26PLOIEŞTI- ARICEŞTII RAHTIVANI (SAT TÂRGŞORU NOU) (17 km)TAHOR SERV SRL
Cod Fiscal: R9208405
Loc.Ariceştii Rahtivani  Jud. Prahova
27 30PLOIEŞTI – BLEJOI – PĂULEŞTI (SAT COCOŞEŞTI) (11 km)NILS SRL
Cod Fiscal:R3432003
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
28 32PLOIEŞTI – BLEJOI (6 km)MARIN STELIAN T.I.M.P. SRL
Cod Fiscal:R6696891
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
29 57PLOIEŞTI – BUCOV (SAT PLEAŞA) (9 km)DAN SEPŞI SRL
Cod Fiscal: R6088703
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
30 58PLOIEŞTI – VALEA CĂLUGĂREASCĂ (14 km)VICTORIA OVIDIU SRL
Cod Fiscal:R1344231
Loc.Ceptura Jud.Prahova
31 59PLOIEŞTI – BUCOV – VALEA CĂLUGĂREASCĂ (SAT RADILA) (21 km)PEEDES TRANS SRL
Cod Fiscal:R14888294
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
32 67PLOIEŞTI – BERCENI (18 km)
 
 
 
PEEDES TRANS SRL
Cod Fiscal:R14888294
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
33 76PLOIEŞTI- BRAZI- BRAZI (SAT BĂTEŞTI) (15 km)MCF IMPEX PRODUCŢIE CONSTRUCŢII IMP.EXP. SRL
Cod Fiscal:R1359887
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
34 77PLOIEŞTI- BRAZI- BRAZI (SAT STEJARU) (19 km)DAN SEPŞI SRL
Cod Fiscal: R6088703
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
35 130PLOIEŞTI – PARC BUCOV -BUCOV(COLONIE PLEAŞA) (8 km)BION TOUR SRL
Cod Fiscal: R15012640
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
36 134PLOIEŞTI – PĂULEŞTI –PAULESTI(SAT GĂGENI) (12 km)VALEA PRAHOVEI S.A.
Cod Fiscal: R1323522
Loc.Câmpina Jud. Prahova
37 1PLOIEŞTI – CÂMPINA (33 km)CORD IMPEX SRL
Cod Fiscal: R6350803
Loc.Câmpina Jud. Prahova
38 3PLOIEŞTI – CÂMPINA – SINAIA (65 km)RAJ & CO SRL
Cod Fiscal: R4789650
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
39 4PLOIEŞTI – CÂMPINA – BREAZA (38 km)TRANS LIV 89 SRL
Cod Fiscal: R14461527
Loc.Breaza Jud. Prahova
40 11CÂMPINA – BREAZA (CARTIER GURA BELIEI) (14 km)GEAMILA IMPEX SRL
Cod Fiscal:R11255000
Loc.Câmpina Jud. Prahova
41 12CAMPINA-SINAIA (32 km)
 
 
 
DAN SEPŞI SRL
Cod Fiscal: R6088703
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
42 13BREAZA – SINAIA (22 km)GEORGIANA - TRANS SRL
Cod Fiscal:R1330481
Loc.Sinaia Jud. Prahova
43 14CÂMPINA – COCORĂŞTII MISLII – PLOPENI (26 km)
 
 
 
ROSABI COM SRL
Cod Fiscal: R10168789
Loc.Băneşti Jud. Prahova
44 16FLOREŞTI – BĂICOI – PLOPENI (14 km)VINOTRANS SRL
Cod Fiscal: R13712930
Loc.Filipeştii de Târg Jud. Prahova
45 19PLOPENI – SLĂNIC (26 km)MIREXI TRANS SRL
Cod Fiscal:R14990277
Loc.Slănic Jud. Prahova
46 21PLOIEŞTI –MĂNEŞTI (SAT COADA IZVORULUI) (32  km)DARCO IMPEX  SRL
Cod Fiscal: R4211817
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
47 85CÂMPINA – CORNU (SAT CORNU DE SUS) (10  km)CORD IMPEX SRL
Cod Fiscal: R6350803
Loc.Câmpina Jud. Prahova
48 97POIANA CÂMPINA – CÂMPINA – BĂNEŞTI (8 km)ELIRO SRL
Cod Fiscal: R10846946
Loc.Câmpina Jud. Prahova
49 102TALEA – SINAIA (34 km)FLIMAD SRL
Cod Fiscal: R14912708
Loc.Talea Jud. Prahova
50 103TALEA – CÂMPINA (26 km)VIBUS SRL
Cod Fiscal: R14317182
Loc.Cornu Jud. Prahova
51 104SECĂRIA – COMARNIC – SINAIA ( 23 km)CORD IMPEX SRL
Cod Fiscal: R6350803
Loc.Câmpina Jud. Prahova
52 125PLOIEŞTI-PLOPENI-BERTEA (44 km)VEROT - TRANS SRL
Cod Fiscal:R15412603
Loc.Bertea Jud. Prahova
53 127PLOIEŞTI – PLOPENI – SLĂNIC (42 km)OBANA COM SRL
Cod Fiscal:R7689256
Loc.Slănic Jud. Prahova
54 128PLOIEŞTI – LIPĂNEŞTI – DUMBRĂVEŞTI (SAT MĂLĂIEŞTII DE JOS) (19 km)JUNGHEATU TRANS SRL
Cod Fiscal:R2699224
Loc.Şoimari Jud. Prahova
55 137PLOIEŞTI-PLOPENI-ŞTEFEŞTI(SAT SCURTEŞTI) (42 km)GRIRO TRANSPORT SRL
Cod Fiscal:R8973840
Loc.Păuleşti Jud. Prahova
56 9PLOIEŞTI – URLAŢI (22 km)ABATTI - ALEXANDRESCU S.N.C
Cod Fiscal:R1334505
Loc.Urlaţi Jud. Prahova
57 17VĂLENII DE MUNTE – SLĂNIC (19 km)CHIVARAN COM SRL
Cod Fiscal:R8210415
Loc.Ceraşu Jud. Prahova
58 18VĂLENII DE MUNTE –LIPANESTI(SAT ZAMFIRA)- PLOPENI (21 km)CHIVARAN COM SRL
Cod Fiscal:R8210415
Loc.Ceraşu Jud. Prahova
59 10PLOIEŞTI –ALBESTI PALEOLOGU- MIZIL (36 km)ELBUS TOUR SRL
Cod Fiscal: R14218979
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
60 61PLOIEŞTI – TOMŞANI-TOMSANI (SAT MAGULA) (28 km)GRITEX SERV SRL
Cod Fiscal:R7951151
Loc.Ceptura Jud. Prahova
61 66PLOIEŞTI –COLCEAG(SAT INOTESTI)-COLCEAG (SAT PAREPA RUŞANI) (35 km)VICTORIA OVIDIU SRL
Cod Fiscal:R1344231
Loc.Ceptura Jud. Prahova
62 68PLOIEŞTI-GOGA-RÂFOV (SAT SICRITA) (38 km)CURSA SERV SRL
Cod Fiscal:R7496417
Loc.Măneciu Pământeni Jud. Prahova
63 71PLOIEŞTI – DUMBRAVA (36 km)CURSA SERV SRL
Cod Fiscal:R7496417
Loc.Măneciu Pământeni Jud. Prahova
64 72PLOIEŞTI – DUMBRAVA – DRĂGĂNEŞTI (34 km)NAGUMI AUTO SRL
Cod Fiscal:R9429651
Loc.Apostolache Jud. Prahova
65 73PLOIEŞTI-RÂFOV-OLARI (SAT OLARII VECHI) (34 km)DAN SEPŞI SRL
Cod Fiscal: R6088703
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
66 74PLOIEŞTI – BĂRCĂNEŞTI – PUCHENII MARI (SAT ODĂILE) (12 km)MARIN STELIAN T.I.M.P. SRL
Cod Fiscal:R6696891
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
67 75PLOIEŞTI – BĂRCĂNEŞTI – PUCHENII MARI (SAT PIETROŞANI) (13 km)
 
 
 
PEEDES TRANS SRL
Cod Fiscal:R14888294
Loc.Ploieşti Jud. Prahova
68 132PLOIEŞTI – CIORANI (45 km)OLLTRANS  SRL
Cod Fiscal:R14456938
Loc.Păuleşti Jud. Prahova
69 24PLOIEŞTI – ARICEŞTII-RAHTIVANI – FLOREŞTI (SAT CĂLINEŞTI) (29 km)
 
 
 
AUTOGARA COM SRL
Cod Fiscal:R12501862
Loc.Câmpina Jud. Prahova
70 86CÂMPINA – BĂNEŞTI (SAT URLETA) (7 km)ROSABI COM SRL
Cod Fiscal: R10168789
Loc.Băneşti Jud. Prahova
71 90ŢINTEA – MISLEA – CÂMPINA (20 km)FERNY  SRL
Cod Fiscal:R2702109
Loc.Breaza de Jos Jud. Prahova
72 91CÂMPINA – DN1 – BĂICOI ( 18 km)ELIRO SRL
Cod Fiscal: R10846946
Loc.Câmpina Jud. Prahova
73 105BĂICOI –  SCORŢENI – TELEGA (17 km)EDUGAB PROD SRL
Cod Fiscal: R9253341
Loc.Băicoi Jud. Prahova
74 124PLOIEŞTI – PLOPENI – COCORĂŞTII MISLII (SAT ŢIPĂREŞTI) (24 km)VINOTRANS SRL
Cod Fiscal: R13712930
Loc.Filipeştii de Târg Jud. Prahova
75 135BĂICOI – FLOREŞTI(SAT CĂLINEŞTI) – FILIPEŞTII DE TÂRG (SAT FILIPEŞTII DE TÂRG) (22 km)DUMIORI SERV SRL
Cod Fiscal: R10134484
Loc.Băicoi Jud. Prahova
76 139BĂICOI – PLOPENI – SLĂNIC (34 km)VINOTRANS SRL
Cod Fiscal: R13712930
Loc.Filipeştii de Târg Jud. Prahova
 
Sursa: ObservatorulPH
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty Re: !!! News Alert !!!

la data de Iulie 24th 2014, 12:51 am
26 de microbuze şcolare vor ajunge în comunele prahovene. Lista localităţilor

Cheile a cinci microbuze şcolare au fost înmânate miercuri, la București, de premierul Victor Ponta, primarilor din comunele prahovene Ciorani, Cosminele, Podenii Noi, Iordăcheanu şi Valea Călugărească.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, elevii din alte 21 de unităţi de învăţamânt prahovene vor merge la şcoală cu microbuzul. Este vorba despre:

Gornet Cricov-1 microbuz
Izvoarele-1 microbuz
Plopu-1 microbuz
Brazi-1 microbuz
Măgureni- 2 microbuze
Berceni-1 microbuz
Târgşorul Vechi-2 microbuze
Valea Doftanei-1 microbuz
Lipăneşti-1 microbuz
Măneciu-1 microbuz
Ariceştii Rahtivani-1 microbuz
Poienarii Burchi-2 microbuze
Poienarii Apostoli-1 microbuz
Dumbrăveşti-2 microbuze
Surani-1 microbuz
Ceptura-2 microbuze.

Fiecare microbuz are 16 locuri.

Sursa: http://www.phon.ro/26-de-microbuze-scolare-vor-ajunge-in-comunele-prahovene-lista-localitatilor.html
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3154
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 23
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

!!! News Alert !!! Empty Re: !!! News Alert !!!

la data de Iunie 4th 2015, 12:06 pm
In viitor autobuzele RATP vor avea doar 2 statii: capetele de linie!

Daca factorii responsabili nu vor lua in viitorul apropiat masuri clare care sa reglementeze situatia transportului in comun din Ploiesti, autobuzele TCE (fosta RATP) vor avea 2 statii-capetele de linie. Pe fondul marilor santiere demarate in Ploiesti, traficul rutier este infernal in anumite intervale orare.
Firmele care asigura transportul INTER-JUDETEAN fac ce vor in oras: nu respecta traseele, opresc in statiile RATP, parcheaza autobuzele si microbuzele in parcarile blocurilor etc. Si NIMENI nu zice nimic. Consilierii municipali ar putea macar sa adopte o hotarare prin care sa interzica pana in ianuarie 2016 (cand se vor finaliza mai multe santiere) circulatia acestora in Ploiesti. Tot e transportul gratuit! Despre poluare nici nu mai indraznim sa vorbim…


Sursa:www.phon.ro/in-viitor-autobuzele-ratp-vor-avea-doar-2-statii-capetele-de-linie.html
Continut sponsorizat

!!! News Alert !!! Empty Re: !!! News Alert !!!

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum