TransPloiesti
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
Catalin.C
Catalin.C
Admin
Mesaje : 3155
Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 24
Localizare : Ploiești
http://transploiesti.ro

Știri și discuții legate de proiectul privind realizarea inelului Gara de Vest - Gara de Sud. Empty Știri și discuții legate de proiectul privind realizarea inelului Gara de Vest - Gara de Sud.

Ianuarie 15th 2014, 6:29 pm
Ieri, la emisiunea „ A IV-A PUTERE ”, prezentatorul Marius Visarion a adus în discuție planul privind legarea inelului Gara de Sud - Gara de Vest, proiect „ cu o vechime de 8-9 ani ”, din perioada lui Calotă. Proiectul este unul complex, având în vedere construirea legăturii Str. Libertății, realizarea legăturii dintre calea de rulare a tramvaiului de la Gara de Vest la Gara de Sud, trotuare etc.

Primarul susține că s-au început planurile privind măsurătorile, planurile de expropiere. În acest mandat, acesta dorește, pe lângă expropieri, să traseze acel drum ( neștiind dacă îl va asfalta ), având în vedere faptul că mandatul său mai are doi ani, astfel că nu crede că va avea banii necesari să-l asfalteze în această perioadă. Însă, primarul dorește „ să-l traseze fizic, să-l pietruiască ”, dând posibilitatea măcar camioanelor care ajută la realizarea proiectelor de mari anvergură din Ploiești să circule pe acest drum, iar în mandatul următor, ori pe bani europeni, ori pe banii Primariei să lege calea de tramvai, astfel realizându-se inelul, cât și calea rutieră.
JFK
JFK
Mesaje : 5
Data de inscriere : 20/08/2014
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti, Fortunei

Știri și discuții legate de proiectul privind realizarea inelului Gara de Vest - Gara de Sud. Empty Re: Știri și discuții legate de proiectul privind realizarea inelului Gara de Vest - Gara de Sud.

August 20th 2014, 4:20 pm
E necesara o astfel de comunicare intre Gara Sud-Vest. Daca ar avea si legatura de tramvai ar fi excelent. S-ar putea prelungi traseul lui 101 astfel: in loc sa se opreasca la Piata Sud (acolo unde intorcea de obicei) sa treaca prin fata Garii si sa continue pe langa Big, Autogara, IUC pana la gara de Vest? Acolo ar fi legatura cu 102. Nu, nu e tramvai inel dar ar fi o alternativa foarte buna. Daca tot isi propune Primarul sa realizeze macar trasarea de ce nu gandeste nemteste, sa realizeze totul o data (de la conducte, asfaltare pana la transport public) ? Ar fi rapida trecerea si foarte eficienta.
Cristian P
Cristian P
Moderator
Mesaje : 995
Data de inscriere : 30/09/2013
Localizare : Ploiesti

Știri și discuții legate de proiectul privind realizarea inelului Gara de Vest - Gara de Sud. Empty Re: Știri și discuții legate de proiectul privind realizarea inelului Gara de Vest - Gara de Sud.

Octombrie 9th 2017, 6:12 pm
Exproprieri pentru o nouă șosea. Drumul va lega două obiective importante din Ploiești/VIDEO

Proiect important pentru Ploiești

Primăria Ploiești a demarat un proiect de amploare care va face legătura dintre Gara de Sud și Gara de Vest.

Este vorba despre o prelungire a străzii Depoului și construirea unei șosele cu patru benzi care va face legătura dintre cele două gări.

Aceasta va tranzita o parte din terenurile aparținând CFR.

Municipalitatea a indentificat însă și câțiva proprietari particulari, în toate cazurile se va trece la exproprieri.

Un proiect de 20 de milioane de euro

Proiectul ar trebui să se finalizeze în doi ani de la începerea lucrărilor. În proiectul care valorează 20 de milioane de euro, sunt incluse și mijloacele de transport în comun ce vor fi achiziționate.

Varianta de transport pe care merge Primăria Ploiești vizează introducerea pe această nouă rută a troleibuzelor.

Legătura dintre Gara de Sud și cea de Vest va fluidiza traficul prin centrul Ploieștiului.https://www.republikanews.ro/exproprieri-pentru-o-noua-sosea-drumul-va-lega-doua-obiective-importante-din-ploiestivideo/
Continut sponsorizat

Știri și discuții legate de proiectul privind realizarea inelului Gara de Vest - Gara de Sud. Empty Re: Știri și discuții legate de proiectul privind realizarea inelului Gara de Vest - Gara de Sud.

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum